A wiec moje KP:
Imię: Damian
Nazwisko: Szpura
Ksywka: Krak, przezwisko ma od wczesnych lat szkolnych gdzie jego koledzy nazywali go Szpara, sprawdzili to w tłumaczu i wyszło Crack, ale mówią na niego Krak
Dawny Zawód: Inżynier, owy zawód chciał obrać w wieku 17 lat, po liceum ruszył na podbój studiów skończył je w wieku około 26 lat ( sam do kona tego nie pamięta ). Rok po tych zdarzeniach założył mała firmę i tam pracował aż do apokalipsy.
Charakter: Postać jest bardzo nie miała, nie za bardzo lubi ludzi przez to że w czasie apokalipsy stracił cała rodzinę, ale gdy trzeba przeżyć te uczucie bierze na bok. Jest dość odważny jak na człowieka. Nie potrafi do końca opanować gniewu, jest również dość wrażliwy. Przed "końcem świata" był całkiem innym człowiekiem. Niestety te zdążenia zmieniły go na zawsze.
Mocne i Słabe strony:
Mocne: Silny, Sprytny i inteligentny, Potrafi zrobić coś z niczego. Bardzo celny z łuku. ( I tylko z łuku )
Słabe: Ślepy na jedno oko, nie miły. Ma skłonności samobójcze. Czasami ma problemy z wysławianiem się.
Ekwipunek:
- Zwykłe ubranie.
- Klucz francuski
- Ołówek i papier do rysunków.
- Jakieś białe szmaty owinięte wokół prawego oka.
- Nieduży plecak.
- Zapałki.
- Kilka zdjęć rodziny.
- Latarka bez baterii.
- Pas z narzędziami.
Ogólny wygląd: Jego twarz jest tak jakby " prostokątna ". Z lewej story widać jedno przekrwione oko z piwną tęczówka, zaraz pod nim widać trochę szorstkiego zarostu. W górnej części twarzy po lewej stronie widać krótkie czarne włosy, po prawej nie widać ich w ogóle ponieważ zagrywają ją szmaty, zresztą tak samo jak cała prawą cześć. Aktualnie nosi na sobie biała koszule w kratkę, lekko poszarpana na rękawach. Na ramionach wiać pasy z plecaka, które prowadzą do owego plecaka. Niżej można zobaczyć spodnie a na nich pas z narzędziami, widać że dawno nie używane. Same spodnie są wykonane ze zwykłego materiału, nie są bardzo wytrzymałe. Na stopach ma dość drogie buty, zazwyczaj wychodził w nich na śluby i ważne uroczystość, niestety kiedy zbliżał się koniec były to jego ostatnie buty.
Historia: Ujawnią ja tylko osobom które bardzo dobrze zna i lubi, wiec nie napisze jej tutaj ( Szybko to jej nie ujawni bo jak wcześniej pisałem nie przepada za ludźmi ).
Napiszcie jak czegoś brakuje.
----
Hmmm.... prototype.... Czyli mamy szanse na spotkanie czegoś takiego jak Alex?